Forum

Semester Test Schedule

SECOND SEMESTER TEST SCHEDULE

Open Campus

May 19 and 22, 2017

Make-up Test Day – Tuesday May 23, 2017

 

Friday, May 19                                          Monday, May 22

 

Period 1          8:15     -     9:15     (60 min.)               Period 2    8:15  -     9:15     (60 min.)

Period 4          10:15   -     11:15   (60 min.)                Period 3    10:15   -  11:15   (60 min.)

Lunch             11:30   -     12:30   (60 min.)                Lunch       11:30   -  12:30   (60 min.)

Period 5          12:40   -     1:40     (60 min.)                Period 8    12:40   -  1:40     (60 min.)

Period 6          1:55     -     2:55     (60 min.)                Period 7    1:55     -  2:55     (60 min.)

 

Tuesday, May 23

Make-up test day

 

Students who have a test(s) to make up will have until 11:15 a.m. to do so unless arrangements have been made with the teacher.

 

Missing Tests:

 

Open campus during semester tests is intended to give students more responsibility for managing their time and reporting on time for scheduled tests as well as avoiding having students sitting in classrooms once they have taken their test.

 

Students who do not report on time or do not report at all for a scheduled semester test will not receive credit in the class unless they have an approved excuse from the administration.  (See below procedures).

 

Procedures:

1.   Students who wish to remain in the building when not testing.  Students in the building will be testing or in the study room.  We will insist on a quiet testing environment. 

 

  1. Students who are testing will remain in the room until the end of the period.  Please do not request to leave early.  If you complete the test early, use the extra time to prepare for your next exam and avoid conversing with other students.

 

  1. Open campus during semester tests is intended to give students more responsibility for managing their time and reporting on time for scheduled tests.  Students who show up late for their test will not be allowed in the room. Students with approved excuses will be afforded the opportunity to makeup the test on Tuesday, May 23  beginning at 8:15 a.m.  Failing to report on time will be treated as not reporting.  Teachers will report to the office all students who were late and turned away and who failed to report during the scheduled testing time. 

 

  1. The testing periods are sixty minutes in length affording each student ample time to do their best.

 

  1. Tuesday, May 23  will be used as a make-up day for students who missed one or more tests.  All students who missed an exam will report at 8:15 a.m. and work through their normal daily schedule until all tests have been taken or a reasonable schedule for make-up has been arranged with the student’s instructors. 

 

  1. Teachers are reminded to take a normal lunch break during test days (including the make-up test day).  Normal equates to 30 minutes.

 

  1. Semester tests, projects, or demonstrations are expected in all classes awarding academic credit.  These assessments should have relevance, relate to the standards identified for your curriculum area, provide meaningful data for your review, and can count up to 20% of the final semester grade.   

 

  1. Computers will be checked into the tech department after students  last test.  

You need to be a member of History 360 to add comments!

Join History 360

Email me when people reply –

Replies

This reply was deleted.
eXTReMe Tracker